728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήλωση Κώστα Μπάρκα για την απόσυρση του προγράμματος τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση



«Ψεύτικο πρόγραμμα, ψεύτικος σχεδιασμός, ψεύτικη πολιτική»

Η άρον άρον απόσυρση του προγράμματος τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση, μετά και τις κλιμακούμενες αντιδράσεις που προκάλεσε ο σχεδιασμός και η υλοποίησή του, δεν μπορεί να αποκρύψει την αποτυχία και την ενοχή της κυβέρνησης, η οποία, όταν ολόκληρη η κοινωνία δοκιμάζεται από μια πρωτόγνωρη κρίση, επιλέγει να στήσει δουλειές εκατομμυρίων στις πλάτες ανέργων και εργαζόμενων, που δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Μετά τα εκατομμύρια που μοιράζονται με αδιαφάνεια στους φίλους καναλάρχες, σειρά τώρα για τους «άριστους» της Νέας Δημοκρατίας είχαν τα «σκοιλ ελικικού» και «Μέτζη του νέουκτη». Ογδόντα εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, από το υστέρημα των πολιτών, για να δοθούν σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, συνδέονται ευθέως με το ίδιο το κόμμα της ΝΔ.
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσύρθηκε μετά τη γενική κατακραυγή, δεν συνιστά επ’ ουδενί κάποιου είδους «άφεση αμαρτιών» για τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βρούτση και την κυβέρνησή τους. Το αντίθετο, επιχειρήθηκε για μια ακόμη φορά εν μέσω πανδημίας, να μοιραστούν χρήματα σε συγγενείς και φίλους, σε πλατφόρμες τηλεκατάρτισης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, φιλικών στη Νέα Δημοκρατία.
Προτού ο κ. Βρούτσης κάνει τον απαραίτητο ενδελεχή έλεγχο της ποιότητας των προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, ας κάνει έναν ενδελεχή έλεγχο των συνεργατών του και των κυβερνητικών στελεχών, που σχεδίασαν και εκτέλεσαν ένα τέτοιο τυχοδιωκτικό πρόγραμμα. Ας κοιταχτεί και στον καθρέφτη του, γιατί το πρόγραμμα- «σκοιλ ελικικού» έχει τη δική του υπογραφή. Άλλωστε, όπως γνωρίζει κι ίδιος πολύ καλά, το φιάσκο αφορά καταρχήν την ποιότητα της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης, την ποιότητα του υλικού αυτής της πλατφόρμας, που συνδέεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εξάλλου, αν είχε αμφιβολίες για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, για ποιο λόγο τότε έδωσε εντολή να ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης. Ο κ. Βρούτσης στην απέλπιδα προσπάθεια να ψελλίσει μια δικαιολογία και να πάρει τις ευθύνες από πάνω του βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος.
Το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει παραιτηθεί ακόμη και μάλιστα έφτασε στο σημείο, υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα- φιάσκο, να χαρακτηρίζει «γελοίο» το ότι ασχολήθηκε με την αποκάλυψη του σκανδάλου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοψίζεται στη ρήση «αρχή άνδρα δείκνυσι».
Ψεύτικο πρόγραμμα, ψεύτικος σχεδιασμός, ψεύτικη πολιτική.






Δήλωση Κώστα Μπάρκα για την απόσυρση του προγράμματος τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 23, 2020 Rating: 5 «Ψεύτικο πρόγραμμα, ψεύτικος σχεδιασμός, ψεύτικη πολιτική» Η άρον άρον απόσυρση του προγράμματος τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση, μετά κ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: