728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αυστηρές οδηγίες στα ΚΤΕΛ για απαγόρευση μετακινήσεων ενόψει του Πάσχα




Ένα ακόμη μέτρο για να ανακόψει κάθε προσπάθεια μετακίνησης προς τα χωριά, εν όψει του Πάσχα, πήρε η Κυβέρνηση. Αυτή την φορά μπαίνει μπλόκο σε ενδεχόμενες μετακινήσεις με λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Από τα αρμόδια υπουργεία στάλθηκε έγγραφο με το οποίο ειδοποιούνται οι οδηγοί των λεωφορείων πως θα οδηγούνται στο αυτόφωρο σε περίπτωση που εντοπιστούν να μεταφέρουν εκτός Αττικής άτομα τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι. Η πρόθεση της Κυβέρνησης να μην αφήσει κανένα περιθώριο για Πασχαλινή έξοδο είναι ξεκάθαρη.

Επισημαίνεται δε με κάθε ευκαιρία είτε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, είτε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας είτε από άλλα στελέχη.

Θυμίζουμε ότι με βάση τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στην επαρχία μπορεί μεταβεί μόνο όποιος αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του.

Πάντως, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει έτοιμο σχέδιο αντίδρασης για οποιοδήποτε σενάριο που μπορεί να υπάρξει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με την παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας και ανάλογα θα αποφασίσει, ποια καινούργια μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η αυστηρή τήρηση των μέτρων, όπως τονίστηκε και στην τακτική ενημέρωση της Δευτέρας είναι αυτή που θα περιορίσει περαιτέρω τα κρούσματα του κορωνοιού αλλά κι αυτή που μας οδηγήσει νωρίτερα στην έξοδο από τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων.









Αυστηρές οδηγίες στα ΚΤΕΛ για απαγόρευση μετακινήσεων ενόψει του Πάσχα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 07, 2020 Rating: 5 Ένα ακόμη μέτρο για να ανακόψει κάθε προσπάθεια μετακίνησης προς τα χωριά, εν όψει του Πάσχα, πήρε η Κυβέρνηση. Αυτή την φορά μπαίνει μπλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: