728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μέλος εγκληματικής ομάδας σε κτηνοτροφική μονάδα!




Τον περασμένο Οκτώβριο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχε εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση σκληρών ναρκωτικών.

Με ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, συνελήφθησαν τότε οκτώ μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ένας 31χρονος αλλοδαπός, ως αρχηγικό μέλος της οργάνωσης

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση ακόμη δύο αλλοδαποί, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και -14- άτομα στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών από την οργάνωση

Στο πλαίσιο των ερευνών, είχαν εντοπιστεί σε υπαίθριες καβάτζες και κατασχέθηκαν -58- φιξάκια ηρωίνης, βάρους (326,4) γραμμαρίων και (39) φιξάκια κοκαΐνης, βάρους (36) γραμμαρίων, έτοιμα προς διακίνηση ενώ επιπρόσθετα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (3.400) ευρώ και (11) κινητά τηλέφωνα.

Έξι μήνες μετά συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της ίδιας οργάνωσης.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο διαμονής του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τέσσερα (4) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -4,65- κιλών
ζυγαριά ακριβείας και
κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του με τα μέλη της οργάνωσης

Επίσης, συνελήφθη και ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό σε κτηνοτροφική του μονάδα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.






Μέλος εγκληματικής ομάδας σε κτηνοτροφική μονάδα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 13, 2020 Rating: 5 Τον περασμένο Οκτώβριο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχε εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση σκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: