728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανάσταση στα μπαλκόνια… Ευχές, βεγγαλικά και την πυροσβεστική να ξεσηκώνει τα Γιάννινα!




Μία εντελώς διαφορετική Ανάσταση… Στα Γιάννινα λίγα λεπτά πριν τις δώδεκα, πολύς κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια.. Τα φώτα άναψαν και το «Χριστός Ανέστη» αυτή την φορά ακούστηκε από την τηλεόραση. Και ξαφνικά άρχισαν να ανάβουν κεριά… Κεριά σε κάθε μπαλκόνι και γειτονιές να ανταλλάσσουν ευχές από μακριά… Ευχές που γέμισαν αυτή την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου! Ανάσταση 2020.. Στην καρδιά της Άνοιξης με την ελπίδα ότι γρήγορα όλα θα έχουν τελειώσει και θα ξαναβρεθούμε! Ανάσταση που όμοια δεν είχαμε ζήσει και σίγουρα θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια!




           



Και φυσικά τα βεγγαλικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τούτη την βραδιά… Από ταράτσες και μπαλκόνια!

            



Το δικό της χρώμα στην αναστάσιμη βραδιά έβαλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Τα οχήματά της βγήκαν στους δρόμους. Με τις σειρήνες αναμμένες και στο πέρασμά τους ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τον κόσμο που ήταν στα μπαλκόνια.









πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Ανάσταση στα μπαλκόνια… Ευχές, βεγγαλικά και την πυροσβεστική να ξεσηκώνει τα Γιάννινα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 19, 2020 Rating: 5 Μία εντελώς διαφορετική Ανάσταση… Στα Γιάννινα λίγα λεπτά πριν τις δώδεκα, πολύς κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια.. Τα φώτα άναψαν και το «...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: