728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μπλόκο στη Βροντισμένη για φορτίο χασίς




Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων, έναν ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν από την εμπεριστατωμένη έρευνά τους, χθες το απόγευμα στην παραπάνω περιοχή, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο της καμπίνας και των αποσκευών (89) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (93) κιλών και (250) γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε, το όχημα, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.







Μπλόκο στη Βροντισμένη για φορτίο χασίς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020 Rating: 5 Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: