728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ικανοποίηση από το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την απαλλαγή επιχειρήσεων από τα τέλη του Δήμου




Επιστολή Γιάννη Μπούρη προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τους Δημοτικούς Συμβούλους


Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να απαλλαχθούν από τα τέλη του Δήμου οι επιχειρήσεις των οποίων ανεστάλει η λειτουργία τους αλλά και όσων πλήτονται, από τα μέτρα για τον κορονοϊό, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ. Μπούρης, για μια ακόμη φορά, κάνει λόγο «στα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες από τα περιοριστικά μέτρα με αποτέλεσμα την αναστολή των εργασιών στο σύνολό τους».

Τονίζει πως «Το Επιμελητήριο Πρέβεζας καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες με εισηγήσεις του προς την πολιτεία, όπως θεσμικά προβλέπεται, για τη λήψη μέτρων στήριξης και διατήρησης της βιωσιμότητας για την επόμενη ημέρα».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή «Στο πλαίσιο αυτό απευθυνθήκαμε με το υπ’ αριθμό 370/17-03-2020 αίτημά μας προς το Δήμο Πρέβεζας για λήψη μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων από την πλευρά σας. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την οποία ψηφίστηκε ομόφωνα η απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, καθώς και η απαλλαγή αναλογούντων τελών κοινόχρηστων χώρων που αφορά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Πρέβεζας».

Τέλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρει «Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για την απόφασή σας, η οποία φανερώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου Πρέβεζας».

Και καταλήγει στην επιστολή του «Σας ευχόμαστε από καρδιάς το φετινό Πάσχα, το οποίο βιώνουμε όλοι διαφορετικά, να φέρει υγεία και να μας βρει όλους ενωμένους σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Είναι ανάγκη , αλλά και καθήκον μας περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και παραγωγή, ώστε να δώσουμε ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα».





Ικανοποίηση από το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την απαλλαγή επιχειρήσεων από τα τέλη του Δήμου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 17, 2020 Rating: 5 Επιστολή Γιάννη Μπούρη προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τους Δημοτικούς Συμβούλους Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δημοτικού Σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: