728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά




Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρία άτομα, κατηγορούμενα -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 40 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος προμήθευσε τον 40χρονο, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (16) γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή του 42χρονου διακινητή, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (14,2) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ημεδαπός, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
σπόροι κάνναβης,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
-963- γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.







Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020 Rating: 5 Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές των Ιωαννίνων, από αστυνομ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: