728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκλεψε αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε




Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου στα Ιωάννινα.

Για τις υποθέσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή της Φιλιππιάδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νυχτερινές ώρες της 02 προς 03-04-2020, ο κατηγορούμενος, αφαίρεσε από την πόλη των Ιωαννίνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε στην περιοχή του Τερόβου Ιωαννίνων.

Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους:
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη κατοχή του συλληφθέντος, το οποίο προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες από ανασφάλιστο όχημα στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.





Έκλεψε αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 05, 2020 Rating: 5 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και υπόθεση...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: