728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Είκοσι νέα κρούσματα, στους 79 οι νεκροί




Έξι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό σημειώθηκαν σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 79.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 1.755 μετά την επιβεβαίωση 20 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο.

Εκ των κρουσμάτων τα 361 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και 655 με ήδη γνωστό κρούσμα. Σε αυτό το πλαίσιο ο λοιμωξιολόγος επεσήμανε πως ο ιός διασπείρεται στις χώρες τη Ευρώπης τόσο γρήγορα που πολλές χώρες έχουν διακόψει την ιχνηλάτηση επαφών. «Στη χώρα μας το συνεχίζουμε με μεγάλες δυσκολίες», συνέχισε.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη ενημέρωση με τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων από την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σε ΜΕθ νοσηλεύονται 90 συμπολίτες μας, εκ των οποίων οι 19 γυναίκες. Ακόμα, εννέα άτομα εξήλθαν από Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι οι επιστήμονες ψάχνουν την πιθανότητα να υπάρχουν ειδικά γονίδια που καθορίζουν ποιος θα πάει ή δεν θα πάει καλά.

Ακόμα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ανθρώπους που σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες και παρά τον ανθρώπινο φόβο έγιναν δωρητές μυελού των οστών, λέγοντας μάλιστα, ότι σε μία περίπτωση ο δότης είναι συμβατός με ένα παιδί από την Τουρκία.






Είκοσι νέα κρούσματα, στους 79 οι νεκροί Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 06, 2020 Rating: 5 Έξι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό σημειώθηκαν σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 79. Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 1.75...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: