728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νοίκιασαν αποθήκη σε 12 παράνομους αλλοδαπούς




Ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άρτας και κατηγορείται για διευκόλυνση παράνομης παραμονής στη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών, παρέχοντάς τους κατάλυμα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε αποθήκες και παραπήγματα που βρίσκονταν εντός αγροκτήματος σε χωριό της Άρτας, όπου εντόπισαν να διαμένουν παράνομα δώδεκα 12 αλλοδαποί, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για τη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οι οποίοι και συνελήφθησαν προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Οι αλλοδαποί είναι υπήκοοι Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αγρόκτημα είχε μισθώσει ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια το υπεκμίσθωσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στους μη νόμιμους αλλοδαπούς, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την παράνομη παραμονή τους στη χώρα.

Επίσης, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κατηγορούμενος για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





Νοίκιασαν αποθήκη σε 12 παράνομους αλλοδαπούς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 15, 2020 Rating: 5 Ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άρτας και κατηγορείται για διευκόλυνση παράνομης παραμονής στη χώρα μη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: