728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εκατό μετασεισμοί στην Πάργα…




Εκατό μετασεισμοί σε πέντε ημέρες έχουν καταγραφεί και αναλυθεί από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο μετά τον σεισμό των 5,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε κοντά στην Πάργα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Γεράσιμος Χουλιάρας, το μέγιστο μέγεθος των μετασεισμών ήταν 4,1 Ρίχτερ.

Στην ανάλυση φαίνεται η φθίνουσα πορεία του αριθμού τον σεισμών σε συνάρτηση του χρόνου και επίσης το ίδιο δείχνει και το μοντέλο που χρησιμοποιείται για την μελλοντική εκτίμηση.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή της ακολουθίας με φυσιολογική εξέλιξη σε πλήθος από μικρού μεγέθους μετασεισμούς που δεν έχουν δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα στους κατοίκους και υποδομές μέχρι στιγμής.

Ισχύει ότι οι κάτοικοι συνεχίζουν να είναι σε εγρήγορση για τυχόν ισχυρούς μετασεισμούς και συνεχίζουν τα στοιχειώδη προληπτικά μέτρα στα σπίτια τους», σημειώνει ο κ. Χουλιάρας.







Εκατό μετασεισμοί στην Πάργα… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020 Rating: 5 Εκατό μετασεισμοί σε πέντε ημέρες έχουν καταγραφεί και αναλυθεί από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο μετά τον σεισμό των 5,6 Ρίχτερ που σημειώθη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: