728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκτακτη ανακοίνωση απ'το Σύλλογο Εθελοντών για την Προστασία των ζώων στην Πάργα Ζωή.




Λόγω την Πανδημίας Covid-19 παρακαλώ όσοι εθελοντές ή φιλόζωοι που αγαπάνε τα ζωάκια να αφήνουν έξω απ'την πόρτα τους τροφή για γάτες και νερό ή αν δείτε αδέσποτο σκυλάκι το οποίο είναι παρατημένο αυτό το διάστημα σας παρακαλώ έστω κάποιος να αναλάβει τη σίτιση του έξω απ'την πόρτα του έστω, κατανοώντας ότι κάποιοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή έχουν ηλικιωμένους σπίτι είτε ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όπως δυστυχώς κι εγώ. Τα ήδη υπάρχοντα αδέσποτα σκυλάκια μας είναι ήδη υπό την προστασία μας.
Θερμή παράκληση όλοι όσοι μπορείτε βοηθήστε να επιβιώσουν τα αδέσποτα ζωάκια μας όπως κι όλοι όσοι εθελοντές ή φιλόζωοι που βλέπετε το κείμενο αυτό. Προστατευτείτε και προστατέψτε και τα ζωάκια σας κρατώντας τα σπίτι μαζί σας επίσης προμηθευτείτε και "λευκό" ξύδι ρωτήστε αν δεν το βρείτε μόνοι σας είναι εξίσου πολύ καλό απολυμαντικό και σκοτώνει τα μικρόβια, προσέξτε τα όπως θα προσέχατε τον εαυτό σας, υπάρχουν ειδικές πάνες και σπρέι οσμής για όσους δεν έχετε αυλή ή κήπο.
Αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό που χρήζει άμεσης μεταφοράς σε κτηνιατρείο ας ειδοποιήσετε το Δήμο κι εμάς.
Κατανοούμε απόλυτα τις κρίσιμες αυτές στιγμές αλλά ας μην αφήσουμε τα ζωάκια να πεθάνουν από ασιτία....
Με εκτίμηση,
η πρόεδρος του Συλλόγου
Δούρβα Σοφία-Θέμιδα 
Έκτακτη ανακοίνωση απ'το Σύλλογο Εθελοντών για την Προστασία των ζώων στην Πάργα Ζωή. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2020 Rating: 5 Λόγω την Πανδημίας Covid-19 παρακαλώ όσοι εθελοντές ή φιλόζωοι που αγαπάνε τα ζωάκια να αφήνουν έξω απ'την πόρτα τους τροφή για γάτες...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: