728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με το κινητό και στο τιμόνι..




Αρνητικό ρεκόρ από τους οδηγούς των Ιωαννίνων. Τα Γιάννινα είναι μεταξύ των πρώτων πόλεων της χώρας όπου καταγράφηκαν οι περισσότερες παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στις παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από (1.007) συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά (24.849) οχήματα και βεβαιώθηκαν (561) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και (705) παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (364), του Ηρακλείου (80), των Χανίων (75), της Θεσσαλονίκης (74), της Αχαΐας (41) και των Ιωαννίνων (41).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.





Με το κινητό και στο τιμόνι.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 03, 2020 Rating: 5 Αρνητικό ρεκόρ από τους οδηγούς των Ιωαννίνων. Τα Γιάννινα είναι μεταξύ των πρώτων πόλεων της χώρας όπου καταγράφηκαν οι περισσότερες παρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: