728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεν κλείνουν τα σχολεία στην Ήπειρο, κανονικά το Πανεπιστήμιο




Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Οι περιπτώσεις κλεισίματος των σχολείων θα εξετάζονται ανάλογα με την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοιού. Έτσι η εφαρμογή της απόφασης αναστολής λειτουργίας περιορίζεται στις περιοχές που έχουν καταγεγραμμένα κρούσματα του ιού. Η απόφαση που ανακοινώθηκε για την αναστολή των σχολικών εκδρομών για δύο βδομάδες έχει καθολική εφαρμογή, περιλαμβάνει δηλαδή και όλα τα σχολεία της Ηπείρου που θα πρέπει να προχωρήσουν στην σχετική διαδικασία.

Επίσης με βάση τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπως και τα περισσότερα της χώρας, θα συνεχίσουν την λειτουργία τους.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με απόφαση του Πρυτανικού του Συμβουλίου έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αναστολή των προγραμματισμένων ορκωμοσιών για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, στην αναστολή των συνεδριακών εκδηλώσεων, στην αναστολή των μετακινήσεων του προσωπικού του στο εξωτερικό, στην αναστολή των επισκέψεων σχολικών μονάδων στις εγκαταστάσεις του και στην αναστολή των εκπαιδευτικών εκδρομών των φοιτητών.

Η κατάσταση βέβαια είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα σχολεία και Πανεπιστήμιο συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους.






Δεν κλείνουν τα σχολεία στην Ήπειρο, κανονικά το Πανεπιστήμιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5 Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Οι περιπτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: