728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η διμοιρία της Θεσπρωτίας + 50 επιπλέον άντρες της ΕΛΑΣ στον Έβρο





Στην περιοχή Πέταλο Έβρου, όπου θα επεκταθεί ο νέος φράχτης στην ελληνοτουρκική μεθόριο που θα κατασκευάσει η ΕΛΑΣ προκειμένου να υπάρχει πλήρης αποτροπή της εισόδου μεταναστών και προσφύγων που ωθούνται από το καθεστώς Ερντογάν, βρίσκεται η δύναμη της ΕΛΑΣ που έχει μεταφερθεί από την Θεσπρωτία.


Συνολικά μια διμοιρία και 50 επιπλέον άντρες της ΕΛΑΣ από τον νομό Θεσπρωτίας, βρίσκονται στον Έβρο, όπου θα παραμένουν επι 10 ημέρες και θα τους αντικαθιστά νέα ισάριθμη δύναμη, με τον κύκλο να συνεχίζεται για όσο διάστημα υπάρχει ένταση στην συνοριακή μας γραμμή.


Ο νέος φράκτης στο Πέταλο Έβρου θα επεκτείνεται σε μήκος 30 χιλιομέτρων ενώ ότι την συγκεκριμένη περιοχή είχε επισκεφτεί προσφάτως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που παρακολουθεί και τα σχέδια για την κατασκευή του νέου «τείχους» του Εβρου.


Επιπλέον, θα υπάρξει ενίσχυση του υπάρχοντα φράκτη, μήκους 12,5 χιλιομέτρων, που είχε κατασκευασθεί την περίοδο 2011-2012, μεταξύ Νέας Βύσσας και Καστανιών κι όπου υπάρχει τους τελευταίους μήνες η «πολιορκία» από χιλιάδες αλλοδαπούς.





Η διμοιρία της Θεσπρωτίας + 50 επιπλέον άντρες της ΕΛΑΣ στον Έβρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2020 Rating: 5 Στην περιοχή Πέταλο Έβρου, όπου θα επεκταθεί ο νέος φράχτης στην ελληνοτουρκική μεθόριο που θα κατασκευάσει η ΕΛΑΣ προκειμένου να...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: