728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πρέβεζα «πάρκαραν» 40 τροχόσπιτα και τροχοβίλες για το τριήμερο



Περισσότερα από 40 τροχόσπιτα και τροχοβίλες «πάρκαραν» στην Πρέβεζα από την περασμένη Τρίτη για να γιορτάσουν τις απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα στην πόλη μας.

Όπως ανέφερε στην Τ.Φ. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Στέλιος Μπόνης, ο οποίος ετοίμαζε το μεσημεριανό για τους εκδρομείς, τα μέλη της Λέσχης είναι κυρίως συνταξιούχοι που διαθέτουν τροχόσπιτα, μέλη της Λέσχης και κάθε μήνα διοργανώνουν εκδρομές ανά την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ήπειρο.

Από την προηγούμενη Τρίτη, σε συνεννόηση με τον Δήμο Πρέβεζας, έχουν «παρκάρει» τα τροχόσπιτά τους στο χώρο απέναντι από το Μνημείο του Ναύτη για να γιορτάσουν το τριήμερο και δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Πρέβεζας.

Να σημειώσουμε πως τέτοιες δράσεις ενισχύουν την τοπική αγορά και προβάλλουν περισσότερο την περιοχή μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Άρης Τσελίκος














Στην Πρέβεζα «πάρκαραν» 40 τροχόσπιτα και τροχοβίλες για το τριήμερο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 01, 2020 Rating: 5 Περισσότερα από 40 τροχόσπιτα και τροχοβίλες «πάρκαραν» στην Πρέβεζα από την περασμένη Τρίτη για να γιορτάσουν τις απόκριες και την Καθαρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: