728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πρέβεζα προβλήθηκε στην εκπομπή “Επιλογές” της ΕΡΤ1



Μια ακόμη ζωντανή σύνδεση με Άρωμα Πρέβεζας από το Λιμάνι της πόλης μας η Νέα Ένωση Ξενοδόχων έδωσε το παρόν μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Επιλογές» με τον Χρήστο Παγώνη και την Νίνα Κασιμάτη.

Με όραμα , στρατηγική , εξωστρέφεια , δυναμική , αγάπη για τον τόπο , η Νέα Ένωση Ξενοδόχων προωθεί τα δυνατά «χαρτιά» τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού και όχι μόνο όπως επίσης και ότι σημαντικό κρίνουμε ότι θα πρέπει να προβληθεί για την διαφήμιση του Νομού μας.

Με την βοήθεια των παρουσιαστών της εκπομπής ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας έδωσε πληροφορίες στους τηλεθεατές της εκπομπής Πανελλήνια αλλά και μέσω του δορυφόρου σε όλο τον κόσμο για τα «δυνατά σημεία» τα brand name δηλαδή του Νομού μας και αυτά είναι Αρχαιολογικοί χώροι , Ιστορικοί χώροι , Πολιτισμός , Δρώμενα , Παραλίες , αλλά και η ιδιαίτερη Ποιοτική Γαστρονομία μας. Θεωρούμε ότι στον Νομό μας μπορούμε να καλύψουμε όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών διότι είμαστε ένας Νομός όπου καλύπτει όλα τα τουριστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων ετοιμάζει πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις για το επόμενο διάστημα της Άνοιξης ώστε να διαφημίσει και να προβάλλει δυναμικά το Νομό της Πρέβεζας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ1 , την εκπομπή «επιλογές» όπως επίσης τους παρουσιαστές και τους συνεργάτες της για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας δόθηκε.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων πάντα μπροστά στα γεγονότα για το τουριστικό γίγνεσθαι της Περιοχής μας.



Με τιμή

Το Δ.Σ. της Νέας Ενωσης



Η Πρέβεζα προβλήθηκε στην εκπομπή “Επιλογές” της ΕΡΤ1 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 10, 2020 Rating: 5 Μια ακόμη ζωντανή σύνδεση με Άρωμα Πρέβεζας από το Λιμάνι της πόλης μας η Νέα Ένωση Ξενοδόχων έδωσε το παρόν μέσα από την εκπομπή της ΕΡ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: