728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θεσπρωτία: Πωλούσαν ανύπαρκτα κοσμήματα μέσω facebook



Την επικινδυνότητα των αγορών μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πάθημα ενός 41χρονου αλλοδαπού από περιοχή της Θεσπρωτίας, ο οποίος πείστηκε να καταθέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να παραλάβει ένα δέμα με πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα.

Το θύμα είχε εντοπίσει την αγγελία πώλησης που είχε αναρτηθεί στο facebook και επικοινώνησε με την γυναίκα που διέθετε προς πώληση τα τιμαλφή. Εκείνη κατάφερε να τον εξαπατήσει πείθοντάς τον να καταθέσει το αντίτιμο σε εταιρεία μεταφοράς χρημάτων, αλλά δεν του έστειλε ποτέ αυτά που αγόρασε με αποτέλεσμα να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατών.


Μετά από έρευνα των αστυνομικών, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 31χρονου αλλοδαπού, όχι όμως και της συνεργού του, με αποτέλεσμα η προανάκριση για τον εντοπισμό της να βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.






Θεσπρωτία: Πωλούσαν ανύπαρκτα κοσμήματα μέσω facebook Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5 Την επικινδυνότητα των αγορών μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πάθημα ενός 41χρονου αλλοδαπού από περι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: