728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή που το Boeing της Pegasus κόβεται στα τρία (βίντεο)




Την στιγμή που το αεροπλάνο της εταιρείας Pegasus Airlines προσγειώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen στην Κωνσταντινούπολη, βγαίνει εκτός του διαδρόμου και κόβεται σε τρία κομμάτια κατέγραψε κάμερα από την περίφραξη του αεροδρομίου..

Το Boeing 737 της Pegasus με 177 επιβαίνοντες (171 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα) είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη και βρισκόταν στη διαδικασία της προσγείωσης, εν μέσω καιταιγίδας και θυελλωδών ανέμων, όταν συνέβη το ατύχημα.

Τουλάχιστον 120 άνθρωποι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία τη πόλης, ανάμεσά τους και οι 2 πιλότοι - ένας Τούρκος και ένας Νοτιοκορεάτης – που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το μπροστινό μέρος της ατράκτου, που περιλαμβάνει το πιλοτήριο και τις πρώτες σειρές των επιβατών, αποκόπηκε από το υπόλοιπο αεροσκάφος. Μια δεύτερη ρωγμή είναι ορατή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, που περιλαμβάνει τις 10 τελευταίες σειρές και την ουρά του.


Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή που το Boeing της Pegasus κόβεται στα τρία (βίντεο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2020 Rating: 5 Την στιγμή που το αεροπλάνο της εταιρείας Pegasus Airlines προσγειώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen στην Κωνστ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: