728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για τα πρόστιμα




Στο 93% της επικράτειας αναμένεται να φτάσει η κτηματογράφηση μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Στη σχετική ανακοίνωση το Κτηματολόγιο επισημαίνει ότι η διαδικασία της κτηματογράφησης κινήθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς το τελευταίο οκτάμηνο.

Η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο στις περιοχές όπου έληξε η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής έχει ξεπεράσει το 72%, ενώ ο συμβατικός στόχος ήταν 55%.

Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί στις επόμενες ημέρες, φτάνοντας το 93% της επικράτειας.

Αυτό θα σημαίνει ότι θα εκκρεμούν μόνο οι μελέτες που βρίσκονται υπό δικαστική προσφυγή λόγω αντιδικίας των υποψήφιων αναδόχων και αντιστοιχούν στο 7% του συνόλου της χώρας, καθώς και ορισμένες κατά τόπους συλλογές δηλώσεων στην περιοχή των Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας (ολοκληρώνονται τέλος Μαρτίου).





Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για τα πρόστιμα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2020 Rating: 5 Στο 93% της επικράτειας αναμένεται να φτάσει η κτηματογράφηση μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Στη σχετική...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: