728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια ξεκινά…




Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων θα ανοίξει η αυλαία της κορυφαίας μηχανοκίνητης «περιπέτειας» στην Ελλάδα που ξεκινά το ταξίδι της για το 2020 από τα Ιωάννινα.

Το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό μηχανοκίνητο τριήμερο υπερθέαμα από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. οπότε και θα ανοίξουν οι πύλες του μέχρι και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το βράδυ (το Σαββατοκύριακο το θέαμα θα είναι ασταμάτητο από τις 11 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ)!

Ένα τριήμερο που θα τα έχει στην κυριολεξία όλα! Οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ έρχονται στα Ιωάννινα από Αμερική, Ευρώπη αλλά και απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο και υπόσχονται μαγικά Drift Show, Moto & Auto Drag Show, 4×4 Show, Τruck Show, Enduro Cross και Motocross Show, Stunt & extreme Stunt show, τα οποία θα εξελίσσονται διαρκώς τόσο στην Off Road (χωμάτινη) όσο και στην On Road (ασφάλτινη) αρένα που έχει δημιουργηθεί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Εκεί θα βρίσκεται και το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ο... μυθικός «Γύρος του θανάτου», κι όλα τα παραπάνω την ώρα που θα εξελίσσονται παράλληλα τα μοναδικά Fire, Dance & Air Show από τις επαγγελματίες χορεύτριες της διοργάνωσης τόσο στον χώρο της αρένας όσο και σε εκείνο της μεγάλης μηχανοκίνητης Έκθεσης της διοργάνωσης. Το 16ο Motor Festival συνθέτει ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό θεαμάτων των 2 και 4 τροχών, ενώ υπόσχεται πολλές ακόμη εκπλήξεις, αλλά και δώρα για τους θεατές.

Ραντεβού για Drift στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Στα Ιωάννινα έχουν δώσει ραντεβού για το 16ο Motor Festival οδηγοί από τον χώρο του Drift από Πελοπόννησο, Μακεδονία, Αττική, Ήπειρο, Ιόνιο για να βάλουν... φωτιά στην άσφαλτο! Οδηγοί που πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο και με διεθνείς επιτυχίες όπως οι Νίκος Τούντας, Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος και Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης. Μαζί τους τα πρόσωπα - σήματα κατατεθέν για το Motor Festival, Λιάρος και Πουρούλας, που έχουν... ζωγραφίσει χιλιάδες τ.μ. ασφάλτου στο πέρασμά τους, όπως και οι Πανας, Μουζάκης, Λουράντος, Αλέκος Τούντας, Χρήστος και Σπύρος Γκανιός, Μαλιαρός, Μπάμπος, Μαγιάφης, Κυρμιζής, Μάρης και πολλοί άλλοι κορυφαίοι οδηγοί.

Ακόμη τα... τέρατα των 4Χ4 των επαγγελματιών οδηγών της Ηπείρου είναι έτοιμα να... διαμελίσουν τα πάντα στο πέρασμά τους, τα φορτηγά θα επιδοθούν στο δικό τους μοναδικό Truck Show, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το Stunt, oι Greek Stunt Rides, οι... τρελοί της Θεσσαλονίκης που εξειδικεύονται σε αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα, φέρνουν ενίσχυση από την Αμερική και τη Βαλτιμόρη με τον Ελληνοαμερικάνο dirtbikemany για κόλπα που θα... κόψουν την ανάσα. Μαζί τους και ο Βούλγαρος stunt οδηγός Αλιπιέφ, που θα σηκώσει το stunt αυτοκίνητο του Motor Festival στις δύο ρόδες (!) διανύοντας περιμετρικά την αρένα!

Επίσης για πρώτη φορά στη διοργάνωση έχει δημιουργηθεί μια εκπληκτική Off Road Arena με εμπόδια και άλματα για τους επαγγελματίες οδηγούς του Motocross και του Enduro Cross, που θα έχουν ενίσχυση από τους Zulap Crew, μια ομάδα αναβατών που έχουν βάλει σκοπό να φέρουν νέο κόσμο στη χωμάτινη μοτοσυκλέτα.

«Η αδρεναλίνη και η ένταση θα είναι συνεχώς αυξανόμενες με πρωτόγνωρα θεάματα που θα ξεπερνούν ό,τι άλλο έχει γίνει στα χρονικά στα μηχανοκίνητα events» δηλώνει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς.

Το 16ο Motor Festival, που, πλέον, κινείται σε στάνταρ διεθνών κορυφαίων μηχανοκίνητων events, είναι έτοιμο να γράψει... ιστορία. Οι πύλες του Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα ανοίξουν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ., ημέρα που η πόλη των Ιωαννίνων γιορτάζει την απελευθέρωσή της και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου όπως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 11 π.μ. και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ με τα show να είναι ασταμάτητα.





Η κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια ξεκινά… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2020 Rating: 5 Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων θα ανοίξει η αυλαία της κορυφα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: