728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα λόγω κορωνοϊού




Την απόφαση ακύρωσης όλων των καρναβαλικών και αποκριάτικων εκδηλώσεων σε ολόκληρη την χώρα ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Πρόκειται για μέτρο που λαμβάνεται στο πλαίσιο πρόληψης από τον κορωναιό. «Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο κ. Κικίλιας. Ο Υπουργός επικαλέστηκε τις συστάσεις και το πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού. Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμη θετικά κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τα τρία.

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, πρόκειται:

- Για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης και αποτέλεσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα μας.

- Μια νεαρή γυναίκα στην Αθήνα, η οποία πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Σχετικά με το πρώτο περιστατικό, όπως ανακοινώθηκε, κλειστό για 14 ημέρες θα παραμείνει το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης όπου φοιτά το παιδί της 38χρονης.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκονταν από χθες το απόγευμα στα «ίχνη» των ατόμων με τα οποία ήλθε σε επαφή τα τελευταία 24ωρα η πρώτη ασθενής.

Η 38χρονη νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο, εμφανίζει ήπια νόσο και δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας.






Ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα λόγω κορωνοϊού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2020 Rating: 5 Την απόφαση ακύρωσης όλων των καρναβαλικών και αποκριάτικων εκδηλώσεων σε ολόκληρη την χώρα ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Υπου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: