728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο ΦΕΚ ο Αστυνομικός Σταθμός Αεροδρομίου




Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Όπως προβλέπει η απόφαση έδρα θα είναι οι εγκαταστάσεις του Κρατικού Αερολιμένα και θα υπάγεται διοικητικά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός ασκεί στην περιοχή δικαιοδοσίας του το σύνολο των αστυνομικών αρμοδιοτήτων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ο έλεγχος της νόμιμης διακίνησης ημεδαπών και αλλοδαπών και η εφαρμογή της νομοθεσίας περί προστασίας του εθνικού νομίσματος και συναλλάγματος.

Η τοπική του αρμοδιότητα ταυτίζεται με τον περιφραγμένο και οριοθετημένο χώρο των εγκαταστάσεων του Κρατικού Αερολιμένα ενώ η ίδρυσή του μπορεί να γίνει άμεσα, με την δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ.





Στο ΦΕΚ ο Αστυνομικός Σταθμός Αεροδρομίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2020 Rating: 5 Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: