728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα ακόμη βήμα για υδατοδρόμιο στα Γιάννινα




Στην ανάθεση μελέτης για την αδειοδότηση ίδρυσης του υδατοδρομίου στη λίμνη των Ιωαννίνων προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Η σχετική απόφαση άλλωστε είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση προχώρησε και στον ορισμό της Επιτροπής Παρακολούθησης με τις περισσότερες παρατάξεις να δίνουν θετική ψήφο.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί και συγχαίρει τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για την απόφαση αυτή.

«Θεωρούμε ότι έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για την ίδρυση και εν συνεχεία λειτουργία του υδατοδρομίου στην πόλη μας, το οποίο θα οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην κατασκευή και λειτουργία μιας σύγχρονης υποδομής, η οποία θα αποτελέσει ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή μας, ενισχύοντας πρωτίστως τον τουρισμό, αλλά και πληθώρα άλλων οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων» αναφέρουν στην ανακοίνωση.






Ένα ακόμη βήμα για υδατοδρόμιο στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5 Στην ανάθεση μελέτης για την αδειοδότηση ίδρυσης του υδατοδρομίου στη λίμνη των Ιωαννίνων προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών. Η σχετική απόφαση άλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: