728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Πάργας.



Την έκτη συνεχόμενη νίκη μας πέτυχε εχθές η ομάδα μας απέναντί στον ΒΑΟ Άρτας με τελικό σκορ 97-95. Με την νίκη αυτή υπάρχει ρεκόρ νικών 6-4. Ευχαριστούμε το κοινό της Πάργας που μας έδωσε το σύνθημα για μια ακόμα νίκη με μια καλή και δουλεμένη ομάδα! Το παιχνίδι ήταν σκληρό και ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχουνε μείνει ακόμα έξι αγωνιστικές και όλα είναι ανοιχτά για την ομάδα μας, μήπως και προλάβει τα play off, δύσκολο αλλά υπάρχει πίστη και διάθεση απο όλους τους παίχτες. Ένα εντός και πέντε εκτός.
Απο την ομάδα μας σήμερα μεγάλο παιχνίδι έκανε ο George Karvounis με 31 πόντους με 8 τρίποντα,Τασος Παπαβασιλειου με 23,Τσοβίλης Βασίλειος με 11, Κυριάκος Γκίκας με 15,Παππάς Φώτιος με 15,Αύλωνιτης Ελυσεως με 2, Ανδρέας Δούλης και Χαράλαμπος Τζαλλας. Απο τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιωργάκης Δημήτριος με 34 πόντους... O coach Πέτρος Κοκκορης ηταν ευχαριστημένος άπο την νίκης και τόνισε πως προχωράμε όλοι μαζί για τον επόμενο αγώνα!!


Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2020 Rating: 5 Την έκτη συνεχόμενη νίκη μας πέτυχε εχθές η ομάδα μας απέναντί στον ΒΑΟ Άρτας με τελικό σκορ 97-95. Με την νίκη αυτή υπάρχει ρεκόρ νικ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: