728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Πώς να μεταφράσεις μια κραυγή?



" Έχουν τα ζώα κραυγή απόγνωσης? Κλαίνε? Πηγαίνουν στον παράδεισο? Πως να αντιδράσει ένας 《άνθρωπος 》 όταν βλέπει εικόνες με νεκρά ζώα στην Πάργα? Εμείς που είμαστε μακριά κ βομβαρδιζόμαστε με αυτές ? Ο Κανέλλος, ο Καρβέλης,η Κούκλα, ο Τσομπάνης ή Δήμαρχος που του άρεσε να παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα στην άμμο του Κρυονερίου! Πέθανε κ αυτός κ τα ηλιοβασιλέματα έγιναν αίμα, πηχτό μαύρο αίμα που θα πνίξει τους ανόητους αυτού του όμορφου τόπου. Αυτούς που το άρρωστο χέρι τρεμάμενο έψαξε στο ράφι της αποθήκης για το ισχυρό φυτοφάρμακο 《καβάτζα 》από παλιά, για να καθαρίσει ο τόπος απ τα βρωμόγατα κ τα σκυλιά που τρομάζουν τα βλαστάρια μας κ τους τουρίστες.


Έτσι είπε κ πήγε να φιλήσει τα παιδιά κ την γυναίκα του χαρούμενος. Αύριο θα το γλεντούσε λέγοντας πως τα ξέκανε, ίσως να πήγαινε κ στο μπαρ με τα κορίτσια να το γλεντήσει σαν καλός οικογενειάρχης...Ιστορία 2. Μοτέρ πάμε... Η Κα 《Αγία》σηκώθηκε το πρωί, είδε τον Αϊ Νικόλα απ το μπαλκόνι της έκανε με πάθος τον σταυρό της ,ήπιε τον καφέ με Αυτιά κ Μενεγάκη κ σαν καλή Χριστιανή έφτιαξε τα δολώματα με το φαρμάκι για να εξολοθρεύσει τα παλιόγατα που βρωμίζουν τις γλάστρες με βασιλικό που βάζει στην πάστα αλά Παργινο-πουτανέσκα που αρέσουν στον σύζυγο που αναφέραμε πιο πάνω..Θα,τα φτιάξω καλά τα βρωμιάρικα είπε! Εμείς θέλουμε καθαριότητα στο τουριστικό χωριό μας, ή καθαρότητα είπε? Όχι μωρέ! Αυτά τα έλεγαν σε άλλες ιστορίες, μαύρες κ σκοτεινές. Ένα ένα τα ζώα έβγαζαν αφρούς κ πέθαιναν όλα με τα μάτια στραμμένα στο ηλιοβασίλεμα από το Κρυονέρι. Βλέπεις εκεί πάνω τους περίμενε ο Δήμαρχος, ο Καρβέλης, η Κούκλα.


Αυτοί δεν πονούσαν πια... Η Κα 《Αγία 》 χαρούμενη κ σαφώς χωρίς τύψεις ,αγκάλιασε τον σύζυγό της μα τα χέρια τους έγιναν χωμάτινα, η καρδιά πέτρωσε! Τα ζώα στον παράδεισο έστησαν χορό, που η κατάρα να μην νοιώθει πια τίποτα όποιος σκοτώνει ζώο, να μην έχει χέρια να ακουμπήσει, να πετρώνει,έπιασε! Ιστορία Νο.3 Μοτέρ! πάμεεε.Η Τσάμισα κόρη της 《Αγίας》 Στο νηπιαγωγείο κοντά στο σπίτι, παίζει με τις φίλες της κ βλέπει ένα 《αλουμινόχαρτο 》με τροφή που μυρίζει πολύ όμορφα. Μμμ λέει! 


Για να δοκιμάσω τι είναι αυτό καλέ...Ένα νόστιμο ποντικοφάρμακο που κάποια κυρία 《Αγία 》έβαλε στις μάντρες του όμορφου χωριού είναι δυστυχώς..... Αυτοί λοιπόν είναι οι κρίκοι μιας φανταστικής ιστορίας που στην βάση της θα μπορούσε άνετα να είναι αληθινή πέρα ώς πέρα..





πηγη:ανώνυμος φιλόζωος
"Πώς να μεταφράσεις μια κραυγή? Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2020 Rating: 5 " Έχουν τα ζώα κραυγή απόγνωσης? Κλαίνε? Πηγαίνουν στον παράδεισο? Πως να αντιδράσει ένας 《άνθρωπος 》 όταν βλέπει εικόνες με νεκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: