728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α. Ο. Πάργας.



Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α. Ο. Πάργας 
διευρύνοντας το σερί του σε 7-0,με ρεκόρ νικών 7-4. Σήμερα στην Αρτα η ομάδα μας επιβλήθηκε στην ομώνυμη ομάδα με τελικό σκορ 79-81. Η νίκη ήρθε ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, όπου και η δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη με την Πάργα να κερδίζει στις λεπτομέρειες και ίσως να ήταν λίγο τυχερή!

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Μολοσσούς μέσα στα Ιωάννινα όπου ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί τελικός, αφού με νίκη, η ομάδα μπαίνει σε τροχιά play Off, ενώ με ήττα απλά σταματάει το νικηφόρο σερί της και ουσιαστικά χάνει το πλεονέκτημα των μπαράζ. (Πληρώνοντας το αρνητικό σερί στην αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα όλοι οι αγώνες να είναι τελικοί για μας. ) Οι Μολοσσοί είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου και δίκαια είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Παραμύθια.

Στα σημερινά, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Άνω Πόλη Άρτας για την προσπάθεια της κ για το αγωνιστικό της πνεύμα πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια. Ο coach Κόκορης έδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους και μίλησε στους παίχτες του και τους τόνισε την Προσοχή για τον επόμενο αγώνα όπου παίζεται σχεδόν όλη η χρονιά!!

Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Παππάς Φώτης με 28 πόντους, Τσοβίλης Βασίλειος με 19, Αναστάσιος Παππάβασιλειου με 19,Γκίκας Κυριάκος 4, Αύλωνιτης Ελυσεως 1,Καρβουνης Γιώργος 6,Πάππας Φίλιππος με 6, Λένας Βασίλειος 2, Τζαλλας Χαράλαμπος, Βέκιος Χρήστος, Ρίζος Δημήτρης, Ανδρέας Δούλης.









Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α. Ο. Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2020 Rating: 5 Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α. Ο. Πάργας  διευρύνοντας το σερί του σε 7-0,με ρεκόρ νικών 7-4. Σήμερα στην Αρτα η ομά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: