728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας



Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη όπου Φορείς του Υπουργείου, Δήμαρχοι-μέλη της ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) και εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων της χώρας, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, συζήτησαν θέματα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας συνολικά.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν οι άξονες που πρέπει να κινηθεί η επιχειρηματικότητα στο νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ καθώς και θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και της οικονομίας, ειδικότερα στις τοπικές κοινωνίες. Στόχος είναι η συνέργεια, η οποία θα προσφέρει όφελος στον επιχειρηματία ώστε μέσα από την συνεργασία της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΔΕΠΑΝ με τα Επιμελητήρια θα υποστηριχθούν καινοτόμες επιχειρήσεις (start up) και θα αξιοποιηθούν νέα χρηματοδοτικά, υποστηρικτικά εργαλεία με τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα, αξιοποιώντας παράλληλα τις υποδομές των Δήμων.

Από το γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας





Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5 Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη όπου Φορείς...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: