728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διασχίζοντας τον Αώο με καγιάκ… Για πρώτη φορά εντυπωσιακό βίντεο 360 μοιρών!




Ο Αώος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όσους λατρεύουν τα σπορ… Ειδικά το καγιάκ. Και δεν είναι λίγοι, Έλληνες και ξένοι, που απολαμβάνουν κάθε χρόνο αυτή τη μοναδική εμπειρία. Την μοναδική εμπειρία της διάσχισης του Αώου με καγιάκ μοιράζεται η εταιρία VR360. Πρόκειται για ένα βίντεο 360 μοιρών που γίνεται για πρώτη φορά και προβάλλει τον τόπο με έναν πραγματικά συναρπαστικό τρόπο. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντρενογιάννης γνωστός για τα ταξιδιωτικά του αφιερώματα και ιδιοκτήτης της εταιρίας είχε την ιδέα.

Βοήθησε σημαντικά ο Νίκος Κυρίτσης με την no limits έχει βάλλει το δικό του λιθαράκι στην προβολή της Κόνιτσας και των extreme σπορ και ο Δημήτρης Λάκκας ο οποίος κατέβηκε δύο φορές το ποτάμι.

Όπως σημειώνουν οι δημιουργοί πρόκειται για την πρώτη δοκιμαστική λήψη που έγινε. Θα επαναληφθεί την άνοιξη όπου τα νερά είναι πιο ορμητικά και θα διακρίνεται από περισσότερη ένταση και νεύρο.

Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ίδιους, οι οποίοι πρωτοτύπησαν και παράλληλα αναδεικνύουν την Ήπειρο μέσα από την δύναμη της εικόνας και του διαδικτύου.

«Για να μπορέσεις να αγαπήσεις την Ήπειρο θα πρέπει να γίνεις ένα με τα φυσικά στοιχεία που την κάνουν μοναδική. Το νερό είναι ένα από αυτό. Πιστεύουμε ότι το προσπαθήσαμε και κάπως το καταφέραμε. Η εμπειρία της κατάβασης ενός ποταμού πόσο δε μάλλον του φαραγγιού του Αώου που είναι μοναδικό στην Ευρώπη- είναι πάντα πολύ δυνατή και άκρως εντυπωσιακή σε 360 μοίρες», ανέφερε στο Epiruspost o Γιάννης Ντρενογιάννης.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζονται πολλά λόγια.. Απολαύστε το βίντεο και τις εντυπωσιακές εικόνες…













πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Διασχίζοντας τον Αώο με καγιάκ… Για πρώτη φορά εντυπωσιακό βίντεο 360 μοιρών! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2020 Rating: 5 Ο Αώος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όσους λατρεύουν τα σπορ… Ειδικά το καγιάκ. Και δεν είναι λίγοι, Έλληνες και ξένοι, που απολαμβάν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: