728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμαρχος Πάργας στον Prisma 91,6 στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου: “Σύντομα η Πάργα θα αποκτήσει επαρκή χώρο στάθμευσης”





“Θα ζητήσουμε από τον κ. Θεοδωρικάκο την υποστήριξη για να οργανώσουμε το Δήμο που είναι υποστελεχωμένος.”

“Καμιά θετική εξέλιξη μέχρι σήμερα για τα Κέντρα Υγείας”


Συνέντευξη στον prisma 91,6 και στην πρωινή εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαρίας τη Δευτέρα 27 Γενάρη.

Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος , ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για την οργάνωση και την λειτουργία του.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση για τα θέματα που θα θέσει στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Πρέβεζα δήλωσε: «Τρία είναι τα ζητήματα που θα θέσουμε στον Υπουργό. Την οργάνωση του Δήμου μας, που είναι υποστελεχωμένος, την χρηματοδότηση που πρέπει να είναι ξεκάθαρη, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι Δήμοι εξ αρχής πόσα χρήματα δικαιούνται και το πιο σημαντικό είναι, οι υποδομές που πρέπει να γίνουν σε ένα τουριστικό Δήμο όπως είναι και ο δικός μας..»




Ο κ. Ζαχαριάς αναφέρθηκε διεξοδικά στην αναβάθμιση του οδικού δίκτυου και στις οδικές συνδέσεις με τους αυτοκινητοδρόμους που είναι αναγκαίες , στα δίκτυα αποχέτευσης Καναλακίου αλλά και Πάργας που πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθούν , ενώ έκανε ειδική αναφορά για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εξαιτίας της μεγάλης έλλειψης σε προσωπικό και μέσα μοιραία οδηγούμαστε στην παραχώρηση μέρους των αρμοδιοτήτων μας στους ιδιώτες, κάτι που θα οδηγήσει σε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη… Γι’ αυτό στην προσπάθειά μας θέλουμε συνεργάτες τους πολίτες , για να μπούμε στην ανακύκλωση, με στόχο να μειώσουμε τον όγκο των στερεών αποβλήτων..»

Ο Δήμαρχος Πάργας αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των Κέντρων Υγείας, που ήταν και ο λόγος που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους γιατρούς επιχορηγώντας το ενοίκιο. Τόνισε παράλληλα ότι αν και επισκέφτηκε μαζί με τον Κυβερνητικό Βουλευτή κ. Γιαννάκη την 7η ΥΠΕ και έθεσαν τα υπαρκτά προβλήματα , μέχρι στιγμής καμιά από τις υποσχέσεις που είχαν πάρει δεν έχει υλοποιηθεί.

Αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ζηρού και τις προγραμματικές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για την εκπόνηση συγκεκριμένων μελετών, ενώ δεν παράλειψε να τονίσει ότι η συνεργασία του με την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα με τους 3 πρώην Δημάρχους που είναι στο Δ. Σ. είναι καλή και εποικοδομητική.

Σχετικά με την παραίτηση και την ανεξαρτητοποίηση της κ. Κοντοδήμα , ο Δήμαρχος τόνισε ότι αυτό ήταν μονόδρομος , αφού η πρώην αντιδήμαρχος και συνεργάτης του, είχε ιδιωτική διένεξη με τον Δήμο .



Ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Ζαχαριά στον Βασίλη Ιωάννου













πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Ο Δήμαρχος Πάργας στον Prisma 91,6 στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου: “Σύντομα η Πάργα θα αποκτήσει επαρκή χώρο στάθμευσης” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5 “Θα ζητήσουμε από τον κ. Θεοδωρικάκο την υποστήριξη για να οργανώσουμε το Δήμο που είναι υποστελεχωμένος.” “Καμιά θετική εξέλιξη μέχρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: