728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Ιατροδικαστική Ιωαννίνων δώδεκα σοροί αγνώστων στοιχείων…




Την διαδικασία ταυτοποίησης των δώδεκα νεκρών μετά το ναυάγιο στο Ιόνιο ξεκινά σήμερα ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Η μεταφορά των σορών στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου κι αφού στο ενδιάμεσο χρειάστηκε να κινητοποιηθούν πολλές υπηρεσίες, να βρουν τους απαραίτητους χώρους και μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας να μεριμνήσουν για τον ενταφιασμό. Νεκροί είναι δέκα άνδρες και δύο γυναίκες.. Αγνώστων στοιχείων… Θύματα του ονείρου που είχαν να φτάσουν στην Ευρώπη.

Η διαδικασία της νεκροψίας θα απαιτήσει αρκετό χρόνο.

Οι διασωθέντες από το ναυάγιο έχουν μεταφερθεί σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας. Επτά παρέμειναν στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε το ναυάγιο συνεχίζονται. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι περιπολικά σκάφη Λ.Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.των Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Παξών και Συβότων, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ενώ συνεισφέρουν δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρχές στο σκάφος επέβαιναν τουλάχιστον 53 άτομα.

Ακόμη είναι άγνωστο από πού ξεκίνησε το ταξίδι τους με προορισμό την Ιταλία ωστόσο εκτιμάται ότι βρισκόταν αρκετές μέρες στην θάλασσα.






Στην Ιατροδικαστική Ιωαννίνων δώδεκα σοροί αγνώστων στοιχείων… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2020 Rating: 5 Την διαδικασία ταυτοποίησης των δώδεκα νεκρών μετά το ναυάγιο στο Ιόνιο ξεκινά σήμερα ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: