728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η υποστελέχωση συνεχίζει να "πληγώνει" το Κ.Υ Πάργας



Η υποστελέχωση συνεχίζει να "πληγώνει" το Κ.Υ Πάργας

Το πρόβλημα της μη επαρκούς στελέχωσης του Κ.Υ της Πάργας με το αναγκαίο προσωπικό φέρνει στο προσκήνιο περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες και παρολίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή ενός κατοίκου της περιοχής.


 Σύμφωνα με τον Περικλή Λιάκρη πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας "Βασίλειος Χατζής" πριν από λίγες μέρες άνδρας περίπου 50 ετών έφτασε στο Κ.Υ με συμπτώματα εμφράγματος και κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Ωστόσο το ασθενοφόρο του Κ.Υ δεν διέθετε οδηγό αλλά ούτε και καύσιμα με αποτέλεσμα να μεταβεί στην Πάργα ασθενοφόρο από Πρέβεζα το οποίο και παρέλαβε τον ασθενή προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. 

"Χάθηκε πολύτιμος χρόνος περισσότερο από μια ώρα" αναφέρει ο κ. Λιάκρης, ο οποίος εκφράζει τόσο τη δική του προσωπική αγωνία όσο και την αγωνία όλων των κατοίκων της περιοχής για την λειτουργία του Κ.Υ Πάργας η οποία αρκετά χρόνια τώρα είναι προβληματική. Η υποστελέχωσή του και η αδυναμία 24ωρης λειτουργίας του και εφημεριών έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο με διάφορα περιστατικά.

 Πρόσφατα μάλιστα ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς σε συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020 ανέφερε ότι ο Δήμος θα προσφέρει 250 € για το ενοίκιο κάθε γιατρού που θα διοριστεί στο Κέντρο Υγείας Πάργας, ως επιπλέον κίνητρο για να λειτουργήσει σε ικανοποιητική βάση το ΚΥ.




Η υποστελέχωση συνεχίζει να "πληγώνει" το Κ.Υ Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020 Rating: 5 Η υποστελέχωση συνεχίζει να "πληγώνει" το Κ.Υ Πάργας Το πρόβλημα της μη επαρκούς στελέχωσης του Κ.Υ της Πάργας με το αναγκαίο ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: