728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χορός στην παγωμένη λίμνη του Διστράτου!




Ο χειμώνας έχει τις αναπάντεχα όμορφες στιγμές του.. Τέτοιες στιγμές έζησαν και τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους οι λάτρεις των χειμερινών σπορ Δημήτρης Προφέντζας και Σάββας Αραμπατζής στην παγωμένη λίμνη στο Δίστρατο!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εδώ και μέρες είχαν ως αποτέλεσμα τα νερά της λίμνης να μετατραπούν σε πάγο..

Οι δύο φίλοι τόλμησαν και έκαναν πατινάζ στην παγωμένη λίμνη χαρίζοντας σε όλους μερικές μοναδικές χορευτικές φιγούρες.




Η συγκεκριμένη λίμνη απέχει δέκα χιλιόμετρα από το Δίστρατο και ένα περίπου χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας.

Βρίσκεται μόλις εκατό μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Δίστρατου Βασιλίτσας και ο καθένας μπορεί να φτάσει εκεί διανύοντας ξύλινα σκαλοπατάκια.

Βρίσκεται μέσα σε ένα αλπικό τοπίο που καλύπτεται από οξυές και ρόμπολα.

Το 2013 φιλοξένησε το Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, μία διοργάνωση που συνέβαλε σημαντικά και στην ανάδειξή της!



Στην παγωμένη και χιονισμένη λίμνη είχε βρεθεί το 2009 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Υφυπουργός Οικονομίας, Γρεβενιώτης Χρήστος Φώλιας με τον πρόεδρο του Διστράτου Κώστα Παγανιά, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση της φωτογραφίας!



Η λίμνη μπορεί από μόνη της να αποτελέσει ένα ακόμη στοιχείο προβολής για την ορεινή περιοχή του Διστράτου και να αποτελέσει πόλο έλξης σε όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς υπάρχει η δυνατότητα να διοργανωθούν διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες..

Μικρές γωνιές της Ηπείρου που μπορούν να κάνουν μεγάλα θαύματα!




Χορός στην παγωμένη λίμνη του Διστράτου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2020 Rating: 5 Ο χειμώνας έχει τις αναπάντεχα όμορφες στιγμές του.. Τέτοιες στιγμές έζησαν και τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους οι λάτρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: