728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στέργιος Γιαννάκης: “Επίκειται η στελέχωση των Κ.Υ. Πάργας και Καναλλακίου”




Τι προαναγγέλλει ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ.


«Επίκειται στελέχωση με ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλλακίου».

Αυτό προανήγγειλε ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης σχολιάζοντας πως αυτή η εξέλιξη «θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα δυσλειτουργίας που αντιμετωπίζουν τόσο τα ίδια, όσο και εκείνα του Θεσπρωτικού και της Φιλιππιάδας».

«Η άριστη συνεργασία μου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για το συμφέρον του Νομού μας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν, χρόνια τώρα, στην υπολειτουργία τόσο του Νοσοκομείου μας, όσο και των Κέντρων Υγείας αποδίδει καρπούς σε πολλά επίπεδα» σημειώνει επίσης ο κ. Γιαννάκης.

Υπενθυμίζει επίσης πως «με απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης, το 2018,αποφασίστηκε η εκ περιτροπής μετακίνηση ιατρών από τα Κ.Υ. Θεσπρωτικού και Φιλιππιάδας προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες των άλλων δύο Κ.Υ. του Νομού, με αποτέλεσμα την υπολειτουργία του Κ.Υ.Θεσπρωτικού, αλλά και την αναστολή, από 01/05/2018,της εφημέρευσης του Κ.Υ. Φιλιππιάδας».






Στέργιος Γιαννάκης: “Επίκειται η στελέχωση των Κ.Υ. Πάργας και Καναλλακίου” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020 Rating: 5 Τι προαναγγέλλει ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ. «Επίκειται στελέχωση με ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλλακίου»...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: