728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παγώνει και η Παμβώτιδα…



Ένα λεπτό στρώμα πάγου καλύπτει μεγάλα τμήματα στην επιφάνεια της Παμβώτιδας, αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες. Η λίμνη τόσο στην περιοχή του Μώλου και της Κυρά Φροσύνης όσο και σε ορισμένα σημεία προς την Δραμπάτοβα έχει παγώσει με τις εικόνες να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουν συνηθίσει. Βέβαια κατά το παρελθόν υπήρξαν φορές όπου πάγωσε ολόκληρη η λίμνη και μάλιστα για αρκετές ημέρες.




Από την έναρξη της νέας χρονιάς ολόκληρη η Ήπειρος βρίσκεται στην κατάψυξη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα από τον παγετό και να χρειάζονται συχνές ρίψεις αλατιού σε τμήματα του οδικού δικτύου ώστε να γίνεται ομαλά η κυκλοφορία.

Σήμερα ο υδράργυρος έπεσε στους οκτώ υπό το μηδέν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων. Μείον οκτώ έδειξε και στην Τύρια και την Αγία Κυριακή όπως επίσης και στην Ελεούσα, πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν στην Κόνιτσα ενώ η υψηλότερη θερμοκρασία, μόλις πέντε βαθμοί σημειώθηκε στην Πάργα.

Ο καιρός και τις επόμενες ημέρες δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, όμως εκτιμάται ότι θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Εικόνες από τη λίμνη













Παγώνει και η Παμβώτιδα… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5 Ένα λεπτό στρώμα πάγου καλύπτει μεγάλα τμήματα στην επιφάνεια της Παμβώτιδας, αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: