728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση σχετικά με την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Πάργας "Β.Ε. Βασιλά"





Ο Δήμος Πάργας σε συνεργασία με το κληροδότημα "Β.Ε.Βασιλά" και την ομάδα του Απόλλωνα Πάργας συνεχίζουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των θεμάτων που εμποδίζουν την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας "Β.Ε.Βασιλά". Την Δευτέρα 21/01/2020 ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Δημήτρης Μπούσιος, ο Αντιπρόεδρος του κληροδοτήματος "Β.Ε.Βασιλά" Σπυρίδων Νούσης και ο Γενικός Αρχηγός του Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας Ιωάννης Μπάμπος επισκέφτηκαν την Πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων και συζήτησαν μαζί της σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του γηπέδου.
Της εξέθεσαν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα που προκαλεί η μη επιδιόρθωση του γηπέδου στην Πάργα. Η Πρόεδρος δήλωσε ότι κατανοεί το θέμα και ζήτησε από τον εισηγητή της υπόθεσης να θέσει σε απολυτή προτεραιότητα την λήψη σχετικής απόφασης. Η βελτίωση των αθλητικών δομών αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Πάργας.





Συνάντηση σχετικά με την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Πάργας "Β.Ε. Βασιλά" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020 Rating: 5 Ο Δήμος Πάργας σε συνεργασία με το κληροδότημα "Β.Ε.Βασιλά" και την ομάδα του Απόλλωνα Πάργας συνεχίζουν την προσπάθει...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: