728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα υπερσύγχρονο τετρακόπτερο απέκτησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας



Ένα τετρακόπτερο (Drone) απέκτησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, μετά από δωρεά της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
Συγκεκριμένα το drone διαθέτει δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, Ημέρας και θερμική , σύγχρονο σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων , το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό οπτικών και υπέρυθρων αισθητήρων , ισχυρό προβολέα, μεγάφωνο, κ.α. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και είναι ιδανικό στην έρευνα και διάσωση αγνοούμενων σε δύσβατες περιοχές , στην επιτήρηση για δασοπροστασία και την έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιών.

Η απόκτηση του Drone καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική την ΛΕΚ στο πεδίο της έρευνας, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο για την επιβίωση και τον εντοπισμό αγνοουμένων.

Ο πρόεδρος κος Ράπτης Βασίλειος, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους , προς την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την αποδοχή του αιτήματος προμήθειας του συγκεκριμένου εξοπλισμού, η απόκτηση του οποίου αναβαθμίζει και συνδράμει στην υλοποίηση του σκοπού της ΛΕΚ , που είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο. Επίσης εκφράζουν ολόθερμες ευχαριστίες στον πρώην δήμαρχο κο Χρήστο Μπαίλη για την συνδρομή του στην απόκτηση του Drone.

©www.rescuecommando.eu

#lekprevezas #rescuecommando








Ένα υπερσύγχρονο τετρακόπτερο απέκτησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2019 Rating: 5 Ένα τετρακόπτερο (Drone) απέκτησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, μετά από δωρεά της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Συγκεκριμένα ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: