728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Περισσότερες πτήσεις από Κύπρο προς Άκτιο




Με νέες πτήσεις θα ενισχύσει από το επόμενο καλοκαίρι τις συνδέσεις Πάφος-Άκτιο και Λάρνακα -Άκτιο η Κυπριακή εταιρία αερομεταφορών Cyprus Airways.

"Το καλοκαίρι του 2020 είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη τόσο για εμάς όσο και για τους επιβάτες μας, συνδέοντας καλύτερα τη... γειτονιά μας με εστίαση στην Ελλάδα προσθέτοντας προορισμούς που αξίζει να εξερευνήσετε δίνοντας ευρείες επιλογές για τον τρόπο ζωής που πραγματικά εκτιμά ο πελάτης μας", δήλωσε η Natalia Popova, στέλεχος των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η Πρέβεζα και η ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με την Δημοτική Ραδιοφωνία τα τελευταία χρόνια αποτελούν αγαπημένο προορισμό Κυπρίων επισκεπτών οι οποίοι την επιλέγουν όχι μόνο ως θερινό τόπο διακοπών τους αλλά και για ενδιάμεσα ταξίδια όπως είναι η γιορτή του Πάσχα.





Περισσότερες πτήσεις από Κύπρο προς Άκτιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2019 Rating: 5 Με νέες πτήσεις θα ενισχύσει από το επόμενο καλοκαίρι τις συνδέσεις Πάφος-Άκτιο και Λάρνακα -Άκτιο η Κυπριακή εταιρία αερομεταφορών Cypru...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: