728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απείλησαν γιατρό για την φιλοζωική δράση




Τις απειλές που δέχθηκε γιατρός του Νοσοκομείου Άρτας για την φιλοζωική δράση που έχει αναπτύξει καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η γιατρός, με μεγάλη φιλοζωική δράση, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο της στον προαύλιο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, βρήκε στο παρμπρίζ απειλητικό σημείωμα που έγραφε «ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΟΥ», συνοδευόμενο από σιδηρολοστό.

Η συγκεκριμένη γιατρός μεριμνά και φροντίζει με ιατροφαρμακευτική αγωγή, εμβόλια στειρώσεις και τροφή κάποια αδέσποτα σκυλιά που είχαν εγκαταλειφθεί ως απορρίμματα και που πλέον έχουν γίνει οι φύλακες του χώρου του ανοιχτού οπίσθιου παρκινγκ και ζουν εκεί χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

«Σαν Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες απεχθείς, τραμπούκικες συμπεριφορές, από όποιον (ή οποίους) και αν προέρχονται.

Είμαστε στο πλευρό της συναδέλφισσας και δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν καμιά θέση στον χώρο εργασίας μας αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα και που είναι προβληματικές και επικίνδυνες, θα μας βρουν όλες και όλους απέναντι», σημειώνεται στην ανακοίνωση.







Απείλησαν γιατρό για την φιλοζωική δράση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2019 Rating: 5 Τις απειλές που δέχθηκε γιατρός του Νοσοκομείου Άρτας για την φιλοζωική δράση που έχει αναπτύξει καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του ν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: