728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Χρυσογιάλι το καλοκαίρι, 《Βάλτος 》 τον χειμώνα..





Βάλτος 2019-2020. Το οδικό δίκτυο της πιο δυνατής τουριστικά περιοχής της Πάργας, σε τραγική κ επικίνδυνη κατάσταση. Την νύχτα κ με τις βροχές να κατεβάζουν τα νερά από τα μπαζωμένα ρέματα κ αυλάκια ,η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

 Η ιδιαίτερα αναπτυγμένη οικοδομική δραστηριότητα έχει αποτελειώσει με τα βαριά μηχανήματα τον δρόμο, συν ότι τα χώματα από τα έργα βρίσκονται σε όλο το δίκτυο .Σαφώς κ ο νόμος ορίζει σαν υπεύθυνο αυτόν που έχει αναπτύξει οικοδομική δραστηριότητα να καθαρίζει κ να επιδιορθώσει την όποια ζημιά. Αλλά όσο πετάει ο γάιδαρος ,άλλο τόσο γίνεται αυτό. Θα πεις γιατί δεν υπάρχει έλεγχος? από που,ποιος φορέας κ πότε? Που εδώ κάτω ,τον χειμώνα ζουν μερικές οικογένειες ξεχασμένες, σαν φτωχοί συγγενείς της υπόλοιπης περιοχής.

 Ο Βάλτος ζει μόνο για τους τουρίστες το καλοκαίρι κ το πολύ μέχρι την παραλία κ γύρω. Πιο μέσα δεν μας αφορά. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάσταση κ όσες φορές διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι στο δημαρχείο δεν είδαν κ κάτι να αλλάζει. Ευχόμαστε η νέα Δημοτικη αρχή να ανακαλύψει κ το Βάλτο που ζει όλο τον χρόνο πέρα από τα παραλιακό κομμάτι. Ζουν άνθρωποι εκεί μέσα κ κυκλοφορούν με τις γαλότσες στις λακκούβες κ τις λίμνες. Σαφώς κ πληρώνουν δημοτικά τέλη ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!..













Αγαναχτισμένος Παργινός

Πάργα:Χρυσογιάλι το καλοκαίρι, 《Βάλτος 》 τον χειμώνα.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2019 Rating: 5 Βάλτος 2019-2020. Το οδικό δίκτυο της πιο δυνατής τουριστικά περιοχής της Πάργας, σε τραγική κ επικίνδυνη κατάσταση. Την νύχτα κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: