728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Κλείδωσε» για Πρέβεζα το κλειστό κέντρο προσφύγων και μεταναστών




Την περιοχή από το Μεσολόγγι μέχρι τα Γιάννινα οργώνουν τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Άμυνας προκειμένου να ελέγξουν και να επιλέξουν χώρους ώστε να μετατραπούν σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αργά το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε ότι η πρώτη τέτοια δομή θα γίνει στην Πρέβεζα , στον στρατόπεδο Κουνκουρή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη δόθηκε η εντολή για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες διαμορφώσεις. Μάλιστα φαίνεται ότι για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί και οι τοπικές αρχές της Πρέβεζας.

Το στρατόπεδο Κονκουρή βρίσκεται στην είσοδο της Πρέβεζας, κοντά στην Νικόπολη και κατά καιρούς έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα καθώς περιλαμβανόταν στα προς αξιοποίηση ακίνητα του δημοσίου.

Ο χώρος είχε εξεταστεί και παλιότερα όταν είχαν εξαντληθεί οι δυνατότητες φιλοξενίας στο «Πετροπουλάκη».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό στην κλειστή δομή εκτιμάται ότι θα φιλοξενηθούν 1000 έως 1500 άτομα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο τραπέζι για την δημιουργία κι άλλης δομής προσφύγων παραμένει η Άρτα και η γειτονική Αμφιλοχία.




«Κλείδωσε» για Πρέβεζα το κλειστό κέντρο προσφύγων και μεταναστών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2019 Rating: 5 Την περιοχή από το Μεσολόγγι μέχρι τα Γιάννινα οργώνουν τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Άμυνας προκειμένου ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: