728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Αστυνομία θυμάται..




Τους δύο ανθυπαστυνόμους Δημήτρη Κώτση και Κωνσταντίνο Βλαχοπάνο, θυμάται και τιμά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.

Οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο Τμήμα Μεταγωγών των Ιωαννίνων έχασαν την ζωή τους.. σαν σήμερα, το 2005!

Από τα Γιάννινα είχε ξεκινήσει η μεταγωγή των κρατουμένων Μαξίμ Ζιλίν, 23 ετών από τη Ρωσία, κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία με τελικό προορισμό τις φυλακές Κομοτηνής και δύο ανηλίκων Αλβανών οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά 128 κιλών χασίς, με τελικό προορισμό τις φυλακές ανηλίκων στο Βόλο.

Τους κρατούμενους συνόδευαν οι αρχιφύλακες Κωνσταντίνος Βλαχοπάνος και Δημήτρης Κώτσης του Τμήματος Μεταγωγών Ιωαννίνων.

Κοντά στην Τρυγώνα Τρικάλων η κλούβα σταμάτησε ύστερα από επίμονο αίτημα του Ρώσου. Εκείνος κατάφερε να ακινητοποιήσει τους δύο αστυνομικούς, τους πυροβόλησε και τους τραυμάτισε θανάσιμα.

Διέφυγε με αποτέλεσμα να γίνει μία τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Μετά από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό ο Ρώσος εντοπίστηκε νεκρός. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο 23χρονος είχε αυτοκτονήσει με τη μοναδική σφαίρα που έμεινε στο περίστροφο, με το οποίο σκότωσε τους αστυνομικούς, προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορούσε να διαφύγει.





Η Αστυνομία θυμάται.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5 Τους δύο ανθυπαστυνόμους Δημήτρη Κώτση και Κωνσταντίνο Βλαχοπάνο, θυμάται και τιμά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Οι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: