728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θεσπρωτία: Έκρυβε σε σακίδιο πλάτης 4 κιλά χασίς.. – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός



Συνελήφθη χθες (30-12-2019) το βράδυ στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την αποτροπή της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται πεζός, μεταφέροντας σε σακίδιο πλάτης (3) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -4- κιλών και -370- γραμμαρίων, ενώ σε εσωτερική θήκη του μπουφάν του κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,6- γραμμαρίων.

Τα παραπάνω ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.






Θεσπρωτία: Έκρυβε σε σακίδιο πλάτης 4 κιλά χασίς.. – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2019 Rating: 5 Συνελήφθη χθες (30-12-2019) το βράδυ στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: