728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

200 τόνοι βοήθεια στην Αλβανία




Πάνω από 200 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια παρέδωσε στην Αλβανία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τις ανάγκες ανθρώπων που επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Ντακαλέτσης, ο οποίος συνόδευσε την ανθρωπιστική αποστολή στη γείτονα χώρα, επισκέφθηκε την Υφυπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας και συντονίστρια της ανθρωπιστικής βοήθειας που φθάνει στη χώρα της, κα Rovena Voda. Μάλιστα, η Υφυπουργός, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Δημαρχείο του Δυρραχίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Ελληνικό λαό και τον Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρo του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό για τις άοκνες προσπάθειές του στο ζήτημα της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Αλβανία.

Τέλος, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν, όχι μόνο η ανταπόκριση των πολιτών που συνέβαλαν στη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και η προσφορά των εταιρειών μεταφοράς CARGOTRACKERS, Αφοι Διαμαντόπουλοι και KOTSOS TRANS, που διέθεσαν δωρεάν τέσσερα φορτηγά, προκειμένου να μεταφερθεί η ανθρωπιστική βοήθεια.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή προσπάθεια, κάνοντας πράξη την έννοια του Ανθρωπισμού, ιδιαίτερα τους εθελοντές που έλαβαν μέρος και στις 2 αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία (28-29 Νοεμβρίου και 5-6 Δεκεμβρίου 2019), για την διάθεση προσφοράς, την φιλοτιμία και το ζήλο που επέδειξαν αλλά και την τεράστια υπομονή στο κουραστικό ταξίδι.

Από την Κοινωνική Πρόνοια: Ραμιώτη Αικατερίνη και Μούσκα Ντέμπορα

Από τους Σαμαρείτες: Αλεξίου Δημήτριος, Κοντογιώργος Ευθύμιος, Κόρρος Γιοβάν, Κόκκα Όλγα, Χάιδος Αθανάσιος

Από τη Νοσηλευτική: Καβλακούδη Αικατερίνη, Μπιλιαδέρη Αγλαΐα, Στασινού Αντωνία, Τσαρτσαρή Παρθένα





200 τόνοι βοήθεια στην Αλβανία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2019 Rating: 5 Πάνω από 200 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια παρέδωσε στην Αλβανία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τις ανάγκες ανθρώπων που επλήγησαν από τον...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: