728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο δήμαρχος Πάργας Ν. Ζαχαριάς στον Prisma 91,6: Τα τελευταία χρόνια, τα κέντρα Υγείας ‘δεν λειτουργούν’…



Την Τετάρτη 20/11 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Ζαχαριάς.
Ο Νίκος Ζαχαριάς είναι Δήμαρχος Πάργας – ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως μάχιμος εκπαιδευτικός μέσης εκπαίδευσης και διετέλεσε και διευθυντής στο Καναλάκι.
Ο κ. Ζαχαριάς έλκει την καταγωγή του από την Πάργα.

Συζητήσαμε αναλυτικά με τον Δήμαρχο Πάργας για το νέο σχεδιασμό του Δήμου και τις πρώτες δράσεις που έχουν δρομολογηθεί, για το θέμα των απορριμάτων που απασχολεί έντονα και τον Δήμο Πάργας αλλά και για τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν εκ μέρους του Δήμου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και της αποκατάστασης ζημιών τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά ο κ. Ζαχαριάς μας ενημέρωσε σχετικά με την πορεία των κέντρων Υγείας .


” Τα τελευταία χρόνια, τα κέντρα Υγείας δεν λειτουργούν”.
” Πρέπει να διοριστούν γιατροί και να λειτουργούν τα κέντρα υγείας σε Πάργα και Καναλάκι σε 24ώρη βάση.”.

Ο κ. Ζαχαριάς ήταν αναλυτικός σε σχέση με την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην 6 ΥΠΕ παρουσία του Διοικητή, του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γιαννάκη αλλά και του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή.


” Πρέπει να στηριχτούν τα κέντρα υγείας και έχουμε μια τέτοια ξεκάθαρη θέση ως Δήμος, πέρα από την στελέχωση ιατρικού προσωπικού εμείς ζητήσαμε και τον εφοδιασμό των κέντρων υγείας με νέο ασθενοφόρο..”
” Η Δέσμευση από πλευράς 6ης ΥΠΕ είναι ότι θα προχωρήσει ο διαγωνισμός, η απάντηση του διοικητή πιο αναλυτικά ήταν ότι θα προχωρήσει τις επόμενες κιόλας ημέρες- Αναμένουμε.”

Στην συνέχεια συζητήσαμε αναλυτικά για το ζήτημα των ζημιών από την κακοκαιρία στον Δήμο και τις άμεσες πρωτοβουλίες που πάρθηκαν.


”Αποκαταστήσαμε κομμάτι των ζημιών, επλήγησε κυρίως η Δ.Ενότητα Πάργας, όπως και ζημιές παρατηρήθηκαν στο εσωτερικό οδικό δίκτυό του Φαναρίου στο δρόμο προς Αμμουδιά. ”
” Η Πρώτη ενέργεια ήταν να κηρύξω τον Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”
” Ζημιές παρατηρήθηκαν και σε σπίτια στην Πάργα”
” Άμεση ήταν η βοήθεια και η ανταπόκριση και της περιφέρειας Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε Πρέβεζας ”.

Τέλος συζητήσαμε με τον κ. Ζαχαριά για τα έργα υποδομής που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή, το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου αλλά και τα απορρίμματα και την διαχείριση τους.


” Δεν γίνεται ανακύκλωση στο Δήμο Πάργας, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένας μπλε κάδος”
”Αυτό πρέπει να αλλάξει”.








πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Ο δήμαρχος Πάργας Ν. Ζαχαριάς στον Prisma 91,6: Τα τελευταία χρόνια, τα κέντρα Υγείας ‘δεν λειτουργούν’… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2019 Rating: 5 Την Τετάρτη 20/11 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: