728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμαρχος του Δήμου Erdemli της Τουρκίας στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας.



Ο Δήμαρχος του Δήμου Πάργας και ο Δήμαρχος του Δήμου Erdemli της Τουρκίας, στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Αδελφοποίησης Πόλεων, θα υπογράψουν Πρωτόκολλο Συνεργασίας που έχει σχέση με την δράση EcoTour ( ποιότητα του βιώσιμου τουρισμού). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ.στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας.

Στην εκδήλωση θα παραστούν επίσης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μερσίνης, μαθητές της σχολής Τουρισμού του Πανεπιστημίου, ο πρώην Δήμαρχος Πάργας κος Αντώνιος Νάστας και τα μέλη της επιτροπής που είχαν παρευρεθεί στην πόλη Μερσίνη πέρσυ στα πλαίσια του προγράμματος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του Τουρισμού του Δήμου μας.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας θα γίνει workshop - παρουσίαση από την ομάδα του Πανεπιστημίου Μερσίνης με θέμα την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες.









Γραφείο Δημάρχου Πάργας
Ο Δήμαρχος του Δήμου Erdemli της Τουρκίας στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019 Rating: 5 Ο Δήμαρχος του Δήμου Πάργας και ο Δήμαρχος του Δήμου Erdemli της Τουρκίας, στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Αδελφοποίησης Πόλεων, ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: