728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γρονθοκόπησαν γιατρό την ώρα της εφημερίας




Την χειροδικία γιατρού την ώρα της εφημερίας στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, δύο νεαροί υπό την επήρεια αλκοόλ αφού διαπληκτίστηκαν με τον εφημερεύοντα ιατρό κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο.

Το ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον παθόντα και καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός.

Καλεί τους αρμόδιους φορείς (Διοίκηση νοσοκομείου Φιλιατών και 6η ΥΠΕ) να μεριμνήσουν ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα βίας στις δομές του ΕΣΥ.

Τονίζει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό καθώς παρόμοια γεγονότα έχουν παρατηρηθεί σε αρκετά νοσοκομεία και ΚΥ της χώρας και καλεί το Υπουργείο Υγείας να λάβει επιτέλους τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των δημόσιων λειτουργών της υγείας.






Γρονθοκόπησαν γιατρό την ώρα της εφημερίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2019 Rating: 5 Την χειροδικία γιατρού την ώρα της εφημερίας στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας με ανακοίνωση του Διοικητικο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: