728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα όνειρα της Κωνσταντίνας




Το σπινθηροβόλο γαλάζιο βλέμμα έσβησε μόλις στα 11 χρόνια της. Κι αφού πρώτα έδωσε την μεγάλη της μάχη. Η Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου πριν φύγει για το ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων άφησε πίσω της ένα δώρο για όλους μας!

Είναι το ολοδικό της βιβλίο «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν» που έρχεται να μας διδάξει «Να αρχίζεις ό,τι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι πως θα ήθελες να κάνεις. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη. Μόνο έτσι μπορείς να πας και στη χώρα των ονείρων».

Το παραμύθι τελείωσε πριν από έναν χρόνο περίπου.

Η Κωνσταντίνα έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα!

Κυριακή.. Με τον ουρανό συννεφιασμένο. Απ’ αυτές τις Κυριακές που τα Γιάννινα μοιάζουν μουντά, τυλιγμένα στο γκρίζο!

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε.

«Εκεί ήταν η καλή βασίλισσα Γαλήνια, η οποία είχε φυλακίσει τους εφιάλτες και όλοι ζούσαν χαρούμενοι. Όμως, ο κακός αδελφός της, Μηγαλήνιος κατάφερε να πάρει τον θρόνο και να σκορπάει εφιάλτες, βυθίζοντας τους κατοίκους στην κακοκεφιά. Δύο κοριτσάκια, κατέστρωσαν ένα σχέδιο και ελευθέρωσαν τη βασίλισσα Γαλήνια».

Μικροί και μεγάλοι, άνοιξαν την αγκαλιά τους και κατάφεραν να ταξιδέψουν στην χώρα των ονείρων!

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μαθητές και δάσκαλοι του Λυκείου Ελληνίδων, της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ιωαννιτών, της Σχολής Χορού «Αριστέα Λίτου» και του Modern Music School, θα ένωσαν τ’ άστρα… με μια κιμωλία… με χορό και τραγούδι!

Και ο συγγραφές παιδικών βιβλίων Γιώργος Κωνσταντινίδης!

Τα έσοδα από το βιβλίο της Κωνσταντίνας θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η φλόγα».









Τα όνειρα της Κωνσταντίνας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019 Rating: 5 Το σπινθηροβόλο γαλάζιο βλέμμα έσβησε μόλις στα 11 χρόνια της. Κι αφού πρώτα έδωσε την μεγάλη της μάχη. Η Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου πρι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: