728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων, λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες




Μεγαλώνει ώρα με την ώρα η «μαύρη λίστα» των νεκρών από τον φονικό σεισμό που έπληξε την Αλβανία ενώ οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας . Δύο 24ωρα μετά το σεισμό των 6,4 Ρίχτερ τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να απεγκλωβίσουν όσους βρίσκονται στα ερείπια των γκρεμισμένων κτιρίων. Με ειδικά σκυλιά προσπαθούν να εντοπίσουν ζωντανούς ανθρώπους και να τους παράσχουν βοήθεια. Δυστυχώς όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες λιγοστεύουν..

Τραγικές φιγούρες είναι οι συγγενείς των θυμάτων καθώς και οι συγγενείς των εγκλωβισμένων οι οποίοι προσπαθούν να μη χάσουν τις ελπίδες τους.

Μειώνονται οι ελπίδες για επιζώντες

Παρά την τεράστια κινητοποίηση που υπάρχει με εκατοντάδες εθελοντές και ομάδες διάσωσης από αρκετές χώρες, όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων στα συντρίμμια μειώνονται δραματικά.

Το βράδυ, τα σωστικά συνεργεία ανέσυρα από τα ερείπια ενός κτιρίου ένα ζευγάρι και το μικρό τους κοριτσάκι. Μετά και από αυτή την τραγική εξέλιξη ο αριθμός στη «μαύρη λίστα» του θανάτου ανέβηκε στους 35.

Διπλός μετασεισμός τρόμαξε τους κατοίκους

Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων που επιχειρούν σε πολλές περιπτώσεις με κίνδυνο της ζωή τους, δυσχεραίνεται και από τους ισχυρούς μετασεισμούς που συνεχίζονται στην περιοχή με αμείωτη ένταση.

Το βράδυ δύο ακόμη μετασεισμοί μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, εντάσεως 4,4 και 4,5 Ρίχτερ τρόμαξαν τους κατοίκους.








Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων, λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2019 Rating: 5 Μεγαλώνει ώρα με την ώρα η «μαύρη λίστα» των νεκρών από τον φονικό σεισμό που έπληξε την Αλβανία ενώ οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας προ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: