728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: Ένα ακόμη ρεκόρ για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας “Βασίλειος Χατζής”



Δυναμικά ξεκίνησε η xρονιά για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας “Βασίλειος Χατζής”

Για συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην πρώτη προγραμματισμένη αιμοδοσία έκανε λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών Ανθούσας "Βασίλειος Χατζής" κ. Περικλής Λιάκρης " που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του παλιού Παιδικού Σταθμού στην Ανθούσα.

¨Ήταν η πρώτη φθινοπωρινή αιμοδοσία στην οποία προσήλθαν συνολικά 56 συνολικά άτομα και κατάφεραν να δώσουν αίμα τα 50, αριθμός ρεκόρ για μια αιμοδοσία, μας είπε ο Λιάκρης ενώ υπήρξαν και δέκα αιμοδότες που έδωσαν εκείνη την ημέρα αίμα σε άλλα νοσοκομεία .

Ο κ. Λιάκρης ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας που όπως είπε κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθει σε τόσο μεγάλο αριθμό αιμοδοτών.

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάθε αιμοδοσία προγραμματισμένη ή έκτακτη έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή» σημειώνει ο κ. Λιάκρης και τονίζει σε πως λόγω της αυξημένης προσφοράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Πάργας επαναληπτική αιμοδοσία για όσους δεν κατάφεραν να προσέλθουν στην πρώτη.
Πάργα: Ένα ακόμη ρεκόρ για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας “Βασίλειος Χατζής” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2019 Rating: 5 Δυναμικά ξεκίνησε η xρονιά για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας “Βασίλειος Χατζής” Για συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: